Kylpytynnyrit

Suomen olosuhteisiin valmistetut kylpytynnyrit sopivat mainiosti jokaiseen pihapiiriin, mökille tai vaikkapa yrityksesi edustuskäyttöön. Meiltä saat myös kylpytynnyreiden huoltopalvelut.

Muoviset kylpytynnyrit

Muovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja helppo puhdistaa. AMH-plastic -malleissa istuinpenkki on yhtenäinen. Vettä tynnyriin menee 1300-1400l. Pieni vesimäärä nopeuttaa kylpytynnyrin lämmittämistä. Muoviset kylpytynnyrit ovat saatavissa kahdella erilaisella puulämmitteisellä kamiinalla.

Puiset kylpytynnyrit

LasiCerdo-Amhpuu-puinen-kylpytynnyri

Puutynnyreitä on sisäpuolisella ja ulkopuolisella lämmittimellä. Kamiinasta saadaan hiukan enemmän tehoa kun se sijoitetaan lämmitettävän veden sisään. Lämmitys ja tuhkan poisto tapahtuvat tynnyrin kyljestä. Samalla koko tynnyri on kompakti paketti.  SIDE –kamiinalla varustetut tynnyrit toimitetaan valmiiksi koottuina.

Lasikuituiset kylpytynnyrit

Lasikuituisia kylpyaltaita on valikoimassamme kahta kokoa, neliön mallinen 4 hengen ja suunnikkaan mallinen n. 6 hengen allas. Altaat on suunniteltu niin että vedentarve olisi mahdollisimman pieni ja siten lämmitysaika lyhyempi.

    Ota yhteyttä LasiCerdoon