Ota yhteyttä LasiCerdoon

  Lasijulkisivut

  Kotimainen  ja korkealaatuinen NIKA-Lasitusjärjestelmä on luotettava valinta julkisivujen toteutukseen niin uudisrakennuksissa kuin saneerauskohteissakin. Se mukautuu hyvin suunnittelijan näkemykseen ja pitää pintansa vuosikaudet. Nika-Parvekejulkisivu  on kokonaisratkaisu,  johon sisältyy suunnittelu, valmistus ja asennus. Tutustu lähemmin ja pyydä tarjous kohteestasi. 

   

  NIKA-Parvekejulkisivu kestää säätä ja katseita

  Parvekejulkisivu antaa talolle yksilöllisen ja modernin ilmeen. Lasitus säästää energiaa ja vähentää olennaisesti myös talon julkisivun huoltokustannuksia. NIKA-Parvekejulkisivu perustuu Nikan hyväksi koettuihin kaide-, parveke ja terassiratkaisuihin. Suunnittelu tehdään aina yksilöllisesti kohteen vaatimukset huomioonottaen. NIKA on kokonaispaketti, joka on helppo hankkia ja huoleton käytössä.

   

  Kotimaista laatua

  NIKA-lasitusjärjestelmä täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset. Lasit valmistetaan tehtaallamme Lahdessa. Lasit ovat 8 tai 10 mm:n karkaistua turvalasia ja niiden pystyreunat on hiottu. Kaikki materiaalit ovat säänkestäviä ja ruostumattomia. Lasit karkaistaan DIN 1249-12:n mukaisesti. Lasit täyttävät myös EU-direktiivin mukaiset CE-vaatimukset. Karkaisu lisää lasin pinnankestävyyttä moninkertaiseksi normaaliin lasiin verrattuna. Lasi kestää karkaisun jälkeen paremmin iskuja, taivutusta sekä lämmönvaihteluja.

   

  Paljon mahdollisuuksia suunnitteluun

  Lasitustekniikkamme antaa uusia mahdollisuuksia julkisivujen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Erilaiset hionnat ja käsittelyt sekä profiileiden laaja värivaihtoehtojen määrä auttavat oikean tunnelman luomisessa. Suunnittelijamme kertovat mielellään lisää mahdollisuuksista. Tulemme mielellämme kertomaan niistä.

   

  Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

  NIKA-Parvekejulkisivut sopivat hyvin sekä uudis- että peruskorjauskohteisiin. Ota yhteyttä, saat lisää vinkkejä suunnitteluun ja toteutukseen.