Terassimatto

Terassimatot

Dry Step ® Termomatto on ainutlaatuinen kylmien lattioiden lämmittäjä. Matto sopii esimerkiksi lasitetuilla parvekkeilla, terasseilla, loma-asunnon kylmillä lattioilla, kellaritiloissa, asuntovaunuissa, veneissä tai teollisuuslaitosten lattioilla Dry Step® Termomatto on erinomainen lämmöneriste.

Eristää tehokkaasti kylmää ja kosteutta

Terassimatto pohja liukueste

DryStep® Termomatto on lämmin, hengittävä ja miellyttävä jalan alla. Pohjan reikäkuviointi toimii tuuletusaukkoina, mikä parantaa tuulettumista ja kuivumista. Umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta.
Maton eristepohja ehkäisee tehokkaasti kylmyyttä. Dry Step® Termomatto valmistetaan Suomessa patentoidulla valmistusmenetelmällä.

Helppohoitoinen ja miellyttävä

Terassimatto pinta

Pintamateriaalina on kestävää neulehuopaa, joka on miellyttävän tuntuinen ja helppo pitää puhtaana. Dry Step® Termomatto voidaan imuroida, harjata puhtaaksi tai pestä vedellä.

Helppo
asentaa

Terassimatto

Dry Step® Termomatto asennetaan suoraan lattian päälle. Sitä ei liimata lattiaan, vaan se pysyy paikoillaan kitkapintansa ansiosta. Työstäminen voidaan tehdä mattopuukolla. Suuremmissa tiloissa on huomioitavaa myös maton hyvät akustiikkaominaisuudet, joka vähentää kaikuominaisuuksia.

    Ota yhteyttä LasiCerdoon