Ota yhteyttä LasiCerdoon

  Alumiinikaiteet

  NIKA-Alumiinikaide toimii hyvin itsenäisenä kaideratkaisuna tai yhdessä NIKA-Parvekelasituksen kanssa. Värejä ja mahdollisuuksia riittää, sillä verhousmateriaaliksi voit valita lasia, rakennuslevyä, peltiä tai mitä keksitkin. Verhousmateriaali voidaan sijoittaa joko kaiteen sisäpuolelle, kaidetolppien väliin tai kaiteen ulkoreunalle. Kaiteen ilmettä voidaan muokata suunnittelijan toiveiden mukaisesti hyvin monin tavoin.

  Tutustu ja ota yhteyttä. Me kerromme mahdollisuuksista lisää.

   

   

  Yksilöllistä suunnittelua, runsaasti vaihtehtoja

  NIKA-alumiinikaide soveltuu hyvin kaikenmuotoisille kerros- ja pientalojen parvekkeille, joihin tarvitaan yksilöllinen ja turvallinen kaideratkaisu.

  Rakenne

  Kaiteissa on alumiiniset pystytolpat, niihin kiinnitetyt käsijohteet ja kehysprofiilit, joihin toivomasi verhousmateriaalit kiinnitetään. NIKA-Alumiinikaiteeseen kuuluvat alumiiniprofiilit valmistetaan Euronormin mukaisesta seoksesta ja ne on pintakäsitelty säänkestävällä polyesterpulverimaalilla RAL-värikartan sävyihin. Verhousmateriaalina voidaan käyttää esim. lasia, rakennuslevyä, peltiä tms. Verhousmateriaali voidaan sijoittaa joko kaiteen sisäpuolelle, kaidetolppien väliin tai kaiteen ulkoreunalle. Kaiteen ilmettä voidaan muokata suunnittelijan toiveiden mukaisesti hyvin monin tavoin. Kaiteet suunnitellaan ja materiaalit valitaan aina yksilöllisesti talon ilmeeseen ja parvekeratkaisuun sopivaksi.

  Asennus

  NIKA-Alumiinikaiteen kaidetolpat voidaan kiinnittää patentoidulla mekanismilla joko parvekkeen etureunaan tai laatan päälle. Rakennesuunnittelussa otetaan huomioon rakenteiden kuormitusmääräysten lisäksi myös mahdollisen lasituksen aiheuttamat kuormitukset. Kaiteen kiinnityksessä käytetään normien mukaisia kiinnitystapoja ja materiaaleja.